Fashion & zo

Skyfall – part 1

Vriendlief had van de week al een coole blog over James Bond, waarin het meeste al is gezegd (lees ‘m hier)

Daar zal ik het dus voorlopig even niet over hebben…  Waar ik het wel over ga hebben is nagellak. James Bond en nagellak zijn twee van mijn favoriete dingen, dus kun je nagaan hoe excited ik was toen ik zag dat het coole nagellakmerk OPI een Skyfall 007 lijn uitbracht! Het topstuk van de collectie is gebaseerd op mijn favoriete film The man with the golden gun, een nagellak met echt 18 karaats bladgoud, en dat voor slechts  € 39,95!

 

Erg gaaf, maar mij toch net iets te flashy. Van de week heb ik serieus over de kleuren uit deze lijn, die ieder naar één van de films genoemd zijn, gedroomd. Triest, ik weet het, maar echt, true story! Mijn collega’s werden gek van mijn gezeur… ‘We hebben het hier over nagellak, toch?!’ Toen ik Jan erover vertelde en hij mijn enthousiasme zag is hij meteen naar de winkel gerend, eigenlijk naar alle winkels, want bijna overal uitverkocht, en uiteindelijk verraste hij me met dit setje met 4 kleuren: de uiteraard goudkleurige Goldeneye, de rode Spy Who Loved Me, een rozig zilveren The World is Not Enough en de blauwzwarte Live and Let Die. Ik had niet blijer kunnen zijn als ‘ie me ten huwelijk had gevraagd!

Ook een briljante is The Living Daylights, met gekleurde pailetten, te gebruiken als topcoat over een andere kleur of gewoon zo. Er is me al toegefluisterd dat ik deze als ik zoet ben in mijn schoen mag verwachten… Ik ben nog nooit zo braaf geweest!

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, , , , ,

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s