Fashion & zo

FASHION | Maison Martin Margiela for H&M

Fashionista’s over de hele wereld kijken er al weer maanden naar uit: de jaarlijkse designer collaboration van H&M! Ook ik sta bijna ieder jaar weer te trappelen van ongeduld om in ieder geval één leuk item te pakken te krijgen. M’n polkadot-vest van Comme des Garcons, mijn Lanvin pumps en rokje, mijn ‘slangeleren’ Jimmy Choo’s, zomerjurkjes van Matthew Williamson, mijn Versacebikini en trui van Sonia Rykiel: allemaal draag ik ze met veel plezier. Ik vind het een briljant concept: voor weinig kun je ineens design in je kast hebben hangen. Ik bedoel, welk meisje wil dat nou niet?!

Dit jaar is daar Maison Martin MargielaDe van oorsprong Belgische ontwerper staat bekend om zijn aparte designs, en vaak met een knipoog. Voor de collectie bij H&M worden oude toppers in een nieuw jasje gestoken. Een leren jasje gemaakt van riemen, een colbert die uit twee verschillende jasjes bestaat, en veel a-symmetrische ontwerpen zijn in deze collectie onder meer terug te zien.  Tijdens extensief onderzoek kwam ik van alles tegen, en heb ik besloten dat ik voor mezelf vooral fan ben van de accessoires.

Deze jas vind ik bijvoorbeeld erg gaaf, maar zelf zou ik ‘m toch niet aantrekken…

 

 

Dan deze wedges, beschikbaar in pump en laars, met plexiglashak. Hoe cool! Musthave.

 

En deze Candy Wrapper Clutch dan! Echt een snoepje, en mijn favoriet van de collectie (deze ga ik zeker proberen te scoren in de roze variant)

 

Deze Glove Clutch vind ik ook een erg grappig design, al gaat mijn voorkeur toch uit naar de zoetere Candy Wrapper.

 

Vanaf 8 november staat de hele collectie online te zien bij H&M en vanaf 15 november is alles te koop, online en in de winkel. Waar ga jij voor?!

6 antwoorden »

  1. Wat gaaf… Mijn hart is sneller gaan kloppen… Die laarzen, die clutches! Oh, moet ik kiezen? Ik zou alle tasjes en schoenen wel willen. Ik zal kijken of ik de discipline heb om de 15e vroeg op te staan om iets van deze collectie aan te kunnen schaffen. Ervaring leert dat je er snel bij moet zijn. Ik heb trouwens een pak van Stella McCartney met zijden top gescoord jaren geleden. Hangt nog steeds in de kast!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s