Utrecht

Herfst in Utrecht

De herfst is nooit echt mijn favoriete seizoen geweest. Het wordt kouder, donkerder en natter en het einde van de ellende is voorlopig nog niet in zicht, want na de herfst komt de winter die nóg kouder, donkerder en natter is.

Toch zijn er ook wel heerlijke aspecten aan de herfst. Lekker warm thuis zitten met de kaarsjes aan en een rood wijntje terwijl de regen tegen de ramen slaat bijvoorbeeld. Truffelkruidnoten van Bolletje die al maanden in de supermarkt liggen maar die je nu eigenlijk pas echt met een gerust hart kunt eten. Eindelijk weer eens stamppot boerenkool of erwtensoep maken. Of Shepherds pie, zoals wij gister deden. Dat soort dingen.

En soms is er gewoon een dag zoals vandaag. De zon schijnt, en de blaadjes aan de bomen in het park hebben de prachtigste kleuren. Dan moet je er gewoon even uit, genieten! En niet denken aan de lange winter die voor ons ligt. Wij gingen vanmorgen naar het Julianapark in Utrecht, prachtig!

Categorieën:Utrecht

Getagd als:, ,

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s