Fashion & zo

Niet shoppen, toch shoppen!

Ik zit momenteel even in een (ongewenst) shoppingvacuüm. Mijn kasten puilen uit, dat ten eerste. Ten tweede: in december staat er een lang weekend Edinburgh op het programma, waarover later meer, dus ik wil even wat geld sparen zodat ik daar straks lekker los kan gaan bij al mijn favoriete winkels. TOPSHOP are you ready for me?!

Even niet shoppen dus.  Maar wat bleek deze week: ik hoef helemaal de stad niet in om leuke items te scoren. Het begon al goed toen mijn collega Petra deze week een kadootje voor me meenam: deze te gekke snakeskinprint clutch van H&M!  Ze had ‘m zelf ook, en omdat ik er zo enthousiast over was had ze ‘m ook voor mij gekocht. Petra, you’re the best!

Vriendlief kwam ook met een lief kadootje aan. Deze geweldige kleur uit de 007 Skyfall-lijn: Tomorrow never dies! Wat kent ‘ie me goed!

Toen appte mijn vriendinnetje Shana ook nog eens, dat een vriendin van haar schoenen had gekocht die haar toch niet helemaal pasten, echt iets voor mij, en of ik ze wilde overnemen. Ze bleek bijna om de hoek te wonen, en voor € 10 waren de gloednieuwe gave booties van Tango van mij. Lucky me! Wie heeft er nog winkels nodig met zulke collega’s & vriendinnen en het beste vriendje van de hele wereld?

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s