Fashion & zo

I love shoes

Ik hartje schoenen. Echt. Misschien een beetje een open deur, want welk meisje houdt er nou niet van schoenen? Ik heb er heel erg veel, denk zo rond de 100 paar, en bijna allemaal hebben ze weer een andere herinnering, betekenis of sentimentele waarde voor me. Maar daarover in een latere blog wellicht meer.

Mijn collega-blogster Petra wees me op de geweldige website Shoes of Prey. Hier kun je je eigen schoenen ontwerpen, en helemaal customizen zoals jij dat wil. Van ballerina tot slingbacks tot stilleto enkellaarzen tot brogues. Absolutely love it! En niet eens superduur… vanaf 130 euro heb je al een paar customized ballerina’s.

Met het oog op de feestdagen, mijn liefde voor dierenprints én met mijn glitterblog als inspiratie ontwierp ik deze schoenen. Welke vind jij het mooist? Let me know! Ik wil ze eigenlijk allemaal…


Follow my blog with Bloglovin

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s