Fashion & zo

Hot or not: decolletéportemonnee

HEMA is hip. Dat weet ik al jaren. Mijn vriendinnetje Cynthia en ik zijn zo’n fan van de HEMA dat we er standaard in iedere stad één bezoeken, en altijd wel iets kopen. Sokken, sieraden, handdoeken en beddengoed, dagcrème, tonic, vesten en shirts die lang meegaan, nagellak die eigenlijk nergens beter is. Oh en natuurlijk de HEMA worsten en hotdogs. Love it! Als er een nieuw product is bij de HEMA ben ik er als de kippen bij.

Nu te koop bij HEMA, echt Hollands design: de ‘Decolleté portemonnee’, een ontwerp waarmee een studente van de TU Delft de HEMA ontwerpwedstrijd publieksprijs won. ‘Er past een pasje, wat kleingeld en papiergeld in. Ideaal voor tijdens het uitgaan, op festivals of als je gewoon geen tasje mee wilt nemen. De portemonnee stop je in de cup van je bh en bevat een antislip laag waardoor het blijft zitten op de plek waar het hoort. Daarbij kun je het portemonneetje ook nog eens bevestigen aan je BH zodat je deze niet verliest. Het uiteindelijke ontwerp is gemaakt van polyester en nylon, met een antislip kant voor in de cup en een zachte kant voor op de huid. De decolleté portemonnee is nu bij HEMA verkrijgbaar voor 4.95 per stuk.’ Aldus HEMA.

Dit is ‘m dan!

Handig of onzin? Ik zou er niet zo snel mee gaan lopen denk ik, maar cool bedacht en leuk uitgevoerd vind ik het wel. En voor op verre reizen lijkt het me wel weer wat. Weer eens wat anders dan zo’n saaie moneybelt (ook te koop bij HEMA). Mede HEMA-lover Cynthia heeft de decolletéportemonnee inmiddels omgedoopt tot de boob-belt 🙂

Bron: www.hema.nl

Advertenties

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s