Fashion & zo

I love knitwear

Het is weer winters koud, dus ik heb laatst al mijn fijne gebreide vesten en truien weer vooraan in mijn kast gehangen. In de winter bepalen ze voor een groot deel mijn garderobe. Dat knitwear naast heerlijk warm en gezellig ook elegant en sexy kan zijn bewijst Sonia Rykiel al jaren. Ik hou ervan!

Sonia Rykiel winter 2012/2013

Sonia Rykiel winter 2012/2013

Zoals ik al zei ga ik in december naar Edinburgh en ongeveer al mijn favoriete winkels zijn daar aanwezig. Vorig jaar bracht ik er ook in december een paar dagen door, en twee jaar daarvoor was ik rond kerst in Londen. Ook veel fijne winkels… Ik heb beide keren hele gave dingen gekocht, en dus ook knitwear waar ik nog steeds heel veel plezier van heb, zoals een zwart oversized vest  met gouden balletjes erop genaaid, en een roze gehaakt Chanel look-a-like vest, beide bij Topshop. Ik krijg er nog steeds regelmatig complimenten over, en de kwaliteit blijft perfect.

Vandaar dat ik alvast even online ben gaan kijken bij Topshop ter oriëntatie. Ik kwam in de webshop de volgende heerlijke vesten en truien tegen. Mijn favorieten zijn de tijgerprint en grijze met spikey studs op de schouders, het roze met bruin en zwarte vest en de trui met de adelaars…. Ik ga zeker naar één van deze items op zoek!

Alle vesten Topshop

Advertenties

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s