Fashion & zo

Geluk is een jurk

Cécile Narinx

Cécile Narinx, hoofredacteur van Elle, won deze week de prijs voor hoofdredacteur van het jaar. Ik vind de Elle altijd een heerlijk blad! Ik zat even op Twitter te neuzen en keek op haar profiel. Op haar foto staat ze in een Marni jurkje met het boek ‘Geluk is een jurk’ in haar handen. Hé, dat boek heb ik, dacht ik! Gekregen van mijn vriendinnetje Cynthia voor mijn laatste verjaardag. Ik was er heel blij mee maar ben er gewoon nog niet aan toegekomen het te lezen.

GelukIsEenJurk

Volgens de samenvatting op bol.com is het boek een vrolijke blik achter de schermen van de internationale modewereld. Gesprekken met o.a Karl Lagerfeld en Jan Taminiau, odes aan o.a de good old little black dress, Chanel jasjes en Carine Roitfeld. Als die hard fashion victim kan ik dit boek niet missen. Ik ga er dit weekend aan beginnen en zal snel laten weten of het een aanrader is!

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, , ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s