Utrecht

Shoplog: shoes & knitwear

Oké, oké, ik weet dat ik zei dat ik niet meer zou shoppen tot Edinburgh… Donderdagavond moest ik toch echt met vriendlief de stad in, want er moesten Sinterklaascadeau’s worden gekocht. Daar kom je gewoon niet onderuit!

Geslaagd voor de dingen die ik moest hebben kwam ik ook langs de Invito, en hé, daar had ik toevallig nog een bon van! Ik zag deze zwarte lakpumps met rechte neus en blokhak in de uitverkoop en was op slag verliefd. Als een ware Assepoester zaten ze me als gegoten. Hebbon dus! Voor een prikkie aan bijbetaling waren ze van mij!

IMG_3759

IMG_3760

IMG_3761

IMG_3762

Erna nog even naar H&M, waar ik een feestelijke & gezellige blauwe glittertrui kocht voor weinig. Ik zei het al: I love knitwear! En glitter! Betere combinatie is er niet 🙂

IMG_3763

IMG_3765

Erna nog heerlijk sushi gegeten bij mijn favoriete sushirestaurant in de stad, Kyushu. Niet echt een gezellige tent, maar de beste sushi van Utrecht. En als het gezelschap goed is, ach, wat wil je dan nog meer?! Een heerlijk avondje dus. Laat nu het échte heerlijk avondje maar komen. Ik vier komende week 2 x Sinterklaas en heb er zin in 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s