Utrecht

Hotspot: The Village Coffee

THE VILLAGE

Op Voorstraat 46 in Utrecht zit sinds enige tijd The Village, een hip koffiecafé. Ik kom regelmatig in de Voorstraat omdat het natuurlijk midden in de stad is, én mijn vriendinnetje Marlies er woont, en was er dan ook al vaak langsgereden. Op de een of andere manier nog nooit naar binnen geweest. Er hangt vanaf buiten gezien altijd een beetje een ‘kroegsfeer’ wat ik niet helemaal snapte omdat er dus alleen koffie gedronken wordt.

Gisteren kwam daar verandering in. Ter ere van het Le Guess Who? festival waren er in verschillende winkels en kroegen in de omgeving van de Voorstraat optredens van bandjes. Zo ook in The Village. Normaal zou dit festival niet helemaal mijn scene zijn, ik ga eerder voor bands die ik al ken. Zoals vanavond, naar the Black Keys! Dat terzijde…Jan en ik gingen kijken omdat zijn broertje Derek daar aan het werk was voor 3voor12.

Nooit gedacht dat (live) muziek en een cappuccino zo goed samen zouden gaan. Vriendelijk personeel, superlekkere koffie, een cool interieur en een goeie centrale locatie. De carrotcake zag er ook erg jummie uit… En muziek dus! Er zijn ook regelmatig dj’s. Als je echt fan bent verkopen ze er ook leuke t-shirts, tassen en musten. Of neem de coole stickers mee zoals ik deed en plak ze op, ehm, ja waar eigenlijk..

Absolute aanrader. Ik kom zeker terug! Enige kleine minpuntje is dat er (nog) geen wifi is.

foto-3

The Village zit ook op Facebook

Advertenties

Categorieën:Utrecht

Getagd als:, , , , , ,

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s