Utrecht

Winterwonderland

Afgelopen woensdag was het zover: 5 december, het heerlijk avondje was gekomen. Al zo lang ik me kan herinneren vier ik met mijn ouders Sinterklaas. Ooit hebben we een keer Kerst gedaan, maar we misten de gedichten, de marsepein en de roomborstplaat. Dit jaar kwam Sint samen met mijn ouders met een zak vol kadootjes langs bij ons in Utrecht. En wat zijn we verwend! Lekkers van Rituals, Ottolenghi het kookboek (zie mijn vorige blog hierover), een fles Drambuie, OPI The Living daylights uit de 007 Skyfalllijn, een designtaartschep in de vorm van een schoen en nog veel meer leuks. Het was heel gezellig en de gedichten waren weer goed.

Maar het mooiste kado kwam misschien wel rond een uurtje of 12 die avond, toen het heel hard begon te sneeuwen. We stonden op het punt om naar bed te gaan maar konden het niet laten om toch even naar buiten te gaan. Even kijken en natuurlijk snowangels maken. Het was super!

IMG_3780

IMG_3787

IMG_3783

IMG_3800

IMG_3805

IMG_3802

IMG_3793

Categorieën:Utrecht

Getagd als:, , , ,

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s