Other happy stuff

Een cadeau van mijn liefje is altijd goed…

kerstcadeautjes

De Sint heeft het land verlaten en de Kerstman is begonnen met zijn reis vanaf de Noordpool hier naartoe. Ik las op nu.nl: ‘Vrouwen teleurgesteld door kerstcadeau van partner’.  Wat blijkt: de meerderheid van de vrouwen schijnt liever te hebben dat hun beste vriendin een cadeau uitzoekt, dan dat hun partner dat doet. Mijn eerste gedachte was: seriously? Wat een verwende wijven moeten dat zijn!

Maar toen ging ik even nadenken wat voor cadeau’s ik allemaal heb gekregen de laatste jaren, en wat ik daarvan vond. Ooit kreeg ik van een ex-vriend voor mijn verjaardag een bikini en een handtas. Allebei superleuk, en precies wat ik zelf zou kopen. Wat bleek: hij was met een vriendinnetje van me uit shoppen gegaan. Ik kon het alleen maar aanmoedigen. Een tijd later, toen we een jubileum te vieren hadden, had hij geen hulptroepen ingeschakeld. En waar kwam hij mee aan?! Ik durf het bijna niet in het openbaar te zeggen. Reuzenmikado! ‘Grappig toch!’  Ja, je leest het goed. Inmiddels alweer een jaar of 7 geleden maar mijn vriendinnetje Anne pest me er nog steeds mee J

Toen was ik dus niet echt amused… Maar begrijp me niet verkeerd, ik ben echt niet een enorm verwend nest. Ik ben regelmatig blij met kleine dingen. Het huis opgeruimd of vriendlief die lekker voor me kookt of als ik thuiskom klaar zit met een lekker wijntje en kaarsen aan, dat soort dingen zijn al heerlijk en een cadeau op zich.

En wat betreft de ‘echte cadeaus’ zit het in mijn huidige relatie ook helemaal goed. Tot nu toe kreeg ik voor mijn verjaardag, zomaar of voor Sinterklaas alleen maar leuke dingen. Een heerlijk luchtje van Paul Smith of OPI Skyfall nagellak bijvoorbeeld. En voor Sinterklaas kreeg ik de .nl domein voor mijn blog. Daarom vanaf één dezer dagen dus sheelaghmairi.nl in plaats van sheelaghmairi.wordpress.com. Hoe cool is dat als cadeau!

Als je relatie goed zit en je elkaar dus een beetje goed kent en je in elkaar verdiept is het volgens mij niet zo moeilijk om iets leuks voor elkaar uit te zoeken. En zelfs al zou ik iets zelf misschien niet uitzoeken, het idee dat Jan er over na heeft gedacht om iets leuks voor mij te vinden maakt het al de moeite waard. Al helpt duidelijk zijn natuurlijk ook 😉 In de stad als je samen aan het winkelen bent (als dat al gebeurt) eens iets aanwijzen wat je leuk vindt, of juist niet, helpt je vriend vast om je smaak wat beter te doorgronden. Ik sta al te trappelen naast de kerstboom! Hoe zit het met de shopkwaliteiten van jouw partner? En wta is het gekste, leukste of stomste kado dat jij ooit gehad hebt?

Categorieën:Other happy stuff

Getagd als:, ,

2 antwoorden »

  1. Ja, de reuzenmikado was echt een dieptepunt in Sheelagh’s carrière als partner… Wat bezielt je om je vriendin als man zoiets ondoordachts, onromantisch en a-seksueels te geven?! Inderdaad komt het nog weleens ter sprake, maar Sheel kon er niets aan doen. Gelukkig heeft ze nu iemand die haar wél snapt! Al zou ze misschien het grote geschenk van reuzenmikado van Jan wel met open armen ontvangen… Want echte liefde maakt opmerkzaam én vergevingsgezind.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s