Other happy stuff

Song van het Jaar – Runaways van the Killers

Het jaar nadert zijn eind, dus is het weer tijd lijstjes te maken. De leukste, beste, gekste of domste van het jaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een lijstje. Zo ook de Song van het Jaar van 3voor12. Vanavond as we speak live te horen op 3FM.

Voor mij is er maar één song van 2012: Runaways van the Killers. Mijn all time favourite band kwam eindelijk weer met een nieuw liedje, en een album erachteraan. Vanaf de eerste keer dat ik ‘m hoorde bij Domien op 3FM op mijn verzoek (jaja, 10 seconds of fame, mijn naam werd zelfs genoemd!) was ik fan. Ik vind het een episch nummer. Net als de rest van het album trouwens. In 2013 ga ik ze eindelijk voor het eerst live zien in de Ziggo Dome, ik kan niet wachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s