Fashion & zo

Hotdog meets fashionista

Ik hou ervan me te verkleden, zo weet iedereen die me een beetje kent. Vroeger op feestjes bij mijn studentenvereniging heb ik me met mijn vriendinnetjes verkleed als Roodkapje, gangstermeisje, heks, Flying Doctor, elfje, Klokkenluider van de Notre Dame, Peter Pan en nog veel meer. Af en toe verkleed ik me zelfs op werk. Je moet toch iets doen om het leuk te houden, zo vinden mijn collega Aukje en ik. Voor wie onze liftfoto’s nog niet kent: check hier onze Facebookpagina! We verkleden ons dan en maken een foto in de lift. Hilariteit alom, en lachen is goed voor je! Toch had het me behalve de slappe lach en vele waardering van onze liftfotofans nog nooit echt iets opgevelerd, dat verkleden.

hotdog

Mijn hotdogpak, ooit gekregen van mijn buurvrouwtje Radha, ligt inmiddels al een jaar hier op kantoor, en wordt tevoorschijn gehaald als we wel een beetje lol kunnen gebruiken. Ik trok ‘m met Halloween aan, en won ineens een bon van $100 bij een winkel naar keuze voor best dressed! Yeah! Ik koos Zalando en heb deze schoenen besteld.

gympen

Met ook nog een kleine bijdrage van mezelf én collega Nicky, die nog een Zalandobon overhad. Ben ik wat laat met die hele wedge-sneakertrend die Isabel Marant een tijd geleden in gang zette? Ik weet niet, en het geeft niet, want I love them! Celebs als Alicia Keys, Beyonce, Miranda Kerr en Doutzen Kroes gingen me voor….

isabel_marant_sneaker

Ze werden net bezorgd en zitten super, ik kan niet wachten ze te dragen! Bedankt Radha en Nicky!

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, ,

5 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s