Other happy stuff

DIY: Kerststukjes!

Weet je nog, vroeger? Op de basisschool, of misschien thuis met je moeder en je vriendinnen, broertjes of zusjes? Kerststukjes maken! Je hebt nodig oase (waar je zo heerlijk met je vingers in kon duwen wat eigenlijk niet mocht), minstens één kaars, dennentakken, besjes of hulst, en kitscherige kerstversiersels zoals slingers, ballen, glitterdennenappels en paddestoeltjes.

Ik had het er deze week over met mijn collega’s Jaimie en Aukje, en we besloten dat we een middagje fröbelen wel konden gebruiken. Dus op naar de Action, Blokker, en de bloemist voor de benodigdheden, en knutselen maar. Een heel ontspannen middagje en het resultaat was er naar. Leuk voor je moeder, of om zelf te houden. Als je zin hebt in een beetje jeugdsentiment en een beetje kneuterigheid op een saaie zaterdagmiddag zeker een aanrader!

Kerststukjes maken!

Kerststukjes maken!

Kerststukjes maken!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s