Fashion & zo

Maison Martin Margiela for H&M part II

Ik las gister berichten over tegenvallende verkoopcijfers en een snel ingezette sale van de collectie van Maison Martin Margiela for H&M. Voornaamste reden: te avantgardistische stukken voor te veel geld. Schreef ik een paar weken geleden nog dat de meeste kledingstukken van Maison Martin Margiela for H&M me te opzichtig waren, inmiddels ben ik in de sale (jaja, het moet leuk blijven) toch overstag gegaan. Ik ben de trotse eigenares van een prachtige re-edition uit de spring-summer 2003 collectie, de rode hitched up dress. Absolutely love it! Ik zal ‘m niet vaak kunnen dragen, maar dat geeft niet. Ik heb er ook een legging bijgekocht met fishnetprint, cool voor bij deze jurk maar ook voor onder een minirokje of jurkje. Ik kan knallend de kerst door!

Label

Jurk

legging

Advertenties

Categorieën:Fashion & zo

Getagd als:, , , ,

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s