Other happy stuff

De beste antikatertips

kater

Gelukkig nieuwjaar nog! Hier ben ik weer na een tijdje blogstilte… De kerstdagen waren erg druk en erna bracht ik een paar dagen in Edinburgh door (hierover later meer). Nu eerst iets anders: de kater.

Hoe ouder ik word, hoe erger mijn katers!  De tijden dat ik tot 5 uur in de kroeg stond en de volgende ochtend weer redelijk fris & fruitig op college zat zijn definitief voorbij. Ik hoor het ook om me heen… Sommige van mijn vriendinnetjes beweren zelfs meerdaagse katers te hebben! Daar heb ik gelukkig tot nu toe nooit last van gehad. Mijn kater van Oud & Nieuw is dan ook al weer achter de rug.

Mocht je op deze 2e dag van het nieuwe jaar nog wèl last hebben van een kater, hierbij de beste anti-katertips van mij en mijn vriendinnen verzameld:

  • neem multivitamines en vooral vitamine C (in bruistablettenvorm werkt het best)
  • drink Aquarius, vooral die witte!
  • één van mijn vriendinnetjes zweert bij ORS, je weet wel, zo’n zoutoplossing die je mee op reis neemt om te voorkomen dat je uitdroogt als je ziek bent.
  • vermijd koffie
  • eet gebakken eieren, pizza of patat (ik geef toe dat de meningen hierover verschillen. sommige mensen zweren bij slappe thee & bouillon)
  • paracetamol is je vriend

Het beste is natuurlijk gewoon weinig of niet drinken. Of als je wel drinkt, afwisselen met  water! En drink niet te veel door elkaar. Aanvullingen? Let me know 🙂

Advertenties

5 antwoorden »

  1. Bedankt, deze tips kan ik goed gebruiken op dag 2 van mijn meerdaagse kater 😉 Ik lees het alleen te laat, heb al twee koffie op en ontbeten met Celebrations op werk….:)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s