Other happy stuff

De coolste nailart

Nagellak is geweldig. Dat is gewoon een feit. Ik weet niet meer precies hoe het kwam, maar een jaar of 5 geleden bedacht ik me ineens dat ik voortaan altijd nagellak zou gaan dragen omdat dat gewoon leuk is, en aldus geschiedde. Sindsdien ben ik verslaafd en koop overal de leukste kleurtjes. HEMA, Chanel, Kruidvat of OPI: I love it all!

Wat ook erg cool is, maar voor mij helaas veel te moeilijk: nail art! Pinterest is een erg cool medium om inspiratie op te doen… Zie hier voor een paar voorbeelden! Mijn favorieten: Batman, de etnische prints en de zomerse watermeloen. Wat is jouw favoriet?

Update: ik lees net op www.nsmbl.nl, één van mijn favoriete sites, dat er zelfs een heuse nailartdocumentaire is… Dus voor de echte liefhebbers: check hier de trailer!

volg mij op Pinterest

alle foto’s: Pinterest

Advertenties

10 antwoorden »

  1. Wow, dit is erg vet! Die mellon vind ik erg dol! Ik ben zeker voor om dit een keer te proberen. Die bloemetjes in Bali vallen hierbij geheel in het niet…. Xx

  2. Ik vind die Baboesjka leuk! Maar inderdaad, veel te veel werk! Het lukt mij vaak niet eens om mijn nagels mooi effen te lakken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s