Fashion & zo

The Sartorialist

TheSartorialist      TheSartorialist2

Ieder modeminnend meisje kent ‘m: the Sartorialist. Scott Schuman, zoals hij echt heet, verkent iedere dag de straten van NY, Parijs of Milaan op zoek naar mensen die een apart gevoel voor stijl hebben. Dat kan een bouwvakker, een zakenman of een hipster zijn. Zijn streetstyleblog is de beroemdste van de wereld. Hij speelt momenteel zelfs de hoofdrol in een reclame van een automerk. Met zijn blog probeert hij een tijdsbeeld van de huidige mode te schetsen, en dat lukt wat mij betreft geweldig!

Op 22 januari is hij in Nederland, hij komt in Foam Amsterdam om zijn nieuwste boek (jaja, hij heeft er meerdere) The Sartorialist: Closer te promoten. Je kans om hem te ontmoeten en je boek door hem te laten signeren. Waarom hij zich ooit voor mode begon te interesseren? Om meisjes te versieren! Dat had ik ook niet verwacht… Kijk de korte documentaire hieronder voor mooie beelden en een uitleg van hoe hij te werk gaat.

Foto’s: The Sartorialist

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s