Other happy stuff

Nagellak uit de automaat

Op mijn blog met voorbeelden van nailart kreeg ik leuke reacties. ‘Meer nagellakposts!’ zo luidde er één. Dat kan geregeld worden, want ik ben zoals ik al zei echt een nagellakfan. En ik zag op de blog van mijn collega Petra zoiets cools dat ik er zelf ook gewoon even een stukje aan moest wijden: de nagellak-vendingmachine! Niks Snickers, Balisto of M&M’s, nee, één van de 63 gave kleuren van het Franse Nailmatic! Voor ieder humeur een leuke kleur, met een nog leukere meisjesnaam. Voor zover ik weet voorlopig nog niet in Nederland helaas. Maar hoe cool is dit!?

Nailmatic2

Nailmatic

Nailmatic3

foto’s Nailmatic

Enig ‘onderzoek’ op Pinterest wees uit dat Sephora ook al dergelijk apparaten heeft… Ook die helaas nog niet in Nederland gespot.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s