Fashion & zo

Kleurrijk de winter door

Ik ben niet de grootste fan van de winter. Die sneeuw nu weer… Soms is het gewoon echt leuk om naar buiten te gaan en je weer even kind te voelen (zie mijn post Winterwonderland van een paar weken terug). Even, zei ik. Want meteen ligt het hele land plat! Geen treinen, de langste file ooit, en fietsen is ook niet echt een pretje. Het ergste is dan nog als het harder gaat vriezen en glad wordt. Een dikke blauwe plek op je billen na een oncharmante val kan er ook nog wel bij… De kou is natuurlijk ook geen feest. Stijve nek, verkouden, rode neus, bleke huid, statische haren, droge lippen, het houdt niet op. Maar is dit nou een reden om te gaan zitten sikkeneuren? NEE!

Dit zijn juist redenen te meer om uit te pakken met leuke felle kleuren en spannende prints! Ik hou ervan. Check deze kleurrijke outfits, geleend van mijn favoriete blog the Sartorialist, allemaal de afgelopen week genomen, voor inspiratie. De outfit met de Nikes zou ik zo dragen. Op die blote benen na dan, dat snap ik in het kader van de kou toch niet helemaal… Ik heb mijn heerlijke dikke vesten met prints en mijn kleurrijke mutsen weer volop op enaan, en ik vrolijk in ieder geval mezelf er mee op! Wat is jouw favoriete look?

Blue coat

Colourblock

Gekleurde muts

print coat

foto’s the Sartorialist

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s