Fashion & zo

Amsterdam Fashion Week

Vanaf volgende week staat modeminnend Nederland op z’n kop: Amsterdam Fashion Week! Ik vind mode geweldig, dus hier moet ik gewoon bij zijn!
Mijn favoriete tijdschrift Grazia organiseert ter ere van de Fashionweek dit weekend een Fashion Blogger Masterclass, hier heb ik me voor opgegeven en yeah! geselecteerd. Dus zaterdagochtend krijg ik tips en tricks van o.a Anna Nooshin van één van mijn favoriete blogs NSMBL. Daarna ga ik met mijn collega en tevens blogger Petra het eerste Fashionweekend verkennen. Downtown is het algemeen toegankelijke deel van de fashionweek met allerlei activiteiten in de buurt van het Museumplein. Fashion-routes, pop-up catwalks en tentoonstellingen zijn een paar van de dingen die er te doen zijn. Op zaterdag is er dan ook Models on ice, een catwalksow op het ijs op het Museumplein!

Fashion weekend

Vanaf 23 januari begint het Uptown programma, waar het natuurlijk allemaal echt om draait. Catwalkshows! Er zitten wat mij betreft een paar echte mustsees tussen.

Ik zou heel graag de show van SIS by Spijkers & Spijkers zien. De Hollandse zusjes Truus en Riet maken prachtige grafische designs in geweldige kleuren. Ik ben fan! Het grote publiek kent ze van de Bavariajurk van afgelopen EK en van hun brillenlijn bij Specsavers.

Spijkers-en-Spijkers

Erg benieuwd ben ik ook naar de collectie van de Deens-Nederlandse Claes Iversen. Ik hou erg van zijn kleurgebruik en silhouetten. Afgelopen winter had hij een superfeestelijke exclusieve lijn bij de WE. Dit jaar presenteert hij in zijn show ook een collectie schoenen in samenwerking met het hippe en betaalbare merk Blink (helaas pas in najaar 2013 te koop). En het goede nieuws is dat ik naar deze show mag om er over te bloggen! Ik ben er echt heel excited over!

Edwin Oudshoorn is ook een mustsee met zijn dramatische gevoel voor stijl. Verder lijkt het me ook super om de show van lingeriemerk Maidenform bij te wonen, die op Fashion Week een wereldwijde rebrand presenteren… en ook dat gaat lukken. De geweldige Petra heeft hier voor gezorgd! Ik ga me als een spons volzuigen met fashion en heb vast genoeg inspiratie voor de rest van het jaar als deze week voorbij is! Op mijn blog zul je de komende tijd dus veel fashion zien: mijn eerste echte catwalkshows! Hoe cool…

maidenform-bra-chess

Advertenties

3 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s