Fashion & zo

Visual diary afgelopen week

Wat een kou! Mijn huid heeft heel wat te verduren met dit weer dus lekker smeren met Zwitsal, mijn favoriete handcrème van Soap & Glory, en de beste lippenbalsem die er is (Rituals). Ik had een soort detoxweekje: ik ben vandaag precies een week gestopt mer roken én heb heel veel groenten en fruit gegeten. Ook een nieuwe blender aangeschaft en mijn eerste smoothie gemaakt: wortel, mango, en sinaasappel. Aanrader!

Ook op de foto: een lekker filmavondje met Jerry de kat. Friends with Benefits gezien (aanrader!) en weer up to date met de heerlijke serie Pretty Little Liars.  Verder een heerlijke Italiaanse uitsmijter tijdens lunch met collega’s, nieuwe oorbellen, eten bij vriendje Rob, nieuwe clutch, het uitzicht vanaf mijn werkplek, een bizarre Poolse postzegel, een potential outfit voor mijn Amsterdam Fashion Week-avontuur en collega’tje Jorinde met haar lieve uilenmuts.

Fijn weekend allemaal!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s