Reizen

Ticket to the tropics…

Ik weet het, ik heb het al eerder gezegd, maar ik ga het gewoon nog een keer zeggen… Ik ben geen fan van de winter! Met het huidige weer droom ik dan ook regelmatig weg en denk aan de reizen die ik gemaakt heb, en aan tropische verre oorden in het algemeen. Vriendinnetje Marlies is net terug van 7(!) weken Indonesië, en collega Jorinde is afgelopen week naar Bali vertrokken voor een vakantie. Ik mag niet klagen, want met vriendinnetje Marthe vierde ik in september 3,5 week vakantie op Java, Bali en Lombok (en de bijbehorende Gili-eilanden). Voorlopig zal ik het helaas even met de foto’s en mijn herinneringen moeten doen… Ik kan Indonesië als vakantieland van harte aanraden en ga zeker nog een keer terug!

Categorieën:Reizen

Getagd als:, , , ,

9 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s