Fashion & zo

Amsterdam Fashion Week: Maidenform, the Art of Form

Hello again from Amsterdam Fashion Week! Gisteren mocht ik naar de show van Maidenform, mijn eerste lingerieshow! Erg leuk: dit Amerikaanse label maakt al ondergoed sinds de jaren ’20 van de vorige eeuw en is momenteel bezig met een wereldwijde rebrand.  Deze werd gisteren gepresenteerd tijdens de Amsterdam Fashion Week! De show was geweldig gestyled door topstylist Ferry van der Nat, I loved it! Eerst waren er nude setjes te zien, hierna volgde ook kleur (roze) en veel zwart. Prachtige vrouwelijke silhouetten en mooie finishing touches. Ik was vooral fan van een halve blazer, die er precies zo uitziet als je je zo voorstellen. De muziek was geweldig: één van mijn favoriete nummers Bette Davis Eyes was te horen terwijl de modellen over de catwalk liepen. Wat mij betreft is de rebrand geslaagd: ik zou het meeste maar wat graag in mijn kast willen hebben.

Omdat het een commerciële show was had ik niet veel celebs verwacht (ik weet eigenlijk niet waarom) maar de frontrow was weer vol met ’s lands hipste mensen zoals Victoria Koblenko, Hilmar Mulder, Philip Riches, Carolien Spoor, Sylvana Simons en Sebastiaan Labrie.

En dan de goodiebag: een geweldige Maidenformpanty met pantermotief, 2 Maidenformstrings, een haarborstel en handcrème. Met stip de beste goodiebag tot nu toe! Ik geef toe: ik zat op rij 5 en de goodiebags stonden alleen op de eerste paar rijen. Gelukkig waren twee mannen niet zo geïnteresseerd in panty’s, handcrème en strings dus scoorden Petra en ik er alsnog een 🙂

Dank Maidenform en dank aan Fuzzy Shots dat ik erbij mocht zijn!

Volg me op Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s