Fashion & zo

Grazia Fashion Blogger 2013

Zoals ik al eerder schreef ben ik door Grazia samen met 5 andere meiden uitgekozen om te bloggen bij Amsterdam Fashion Week vorige week. Nu maak ik ook nog kans om een Windows8 tablet te winnen, en om de titel ‘Fashion Blogger 2013’ te mogen voeren!  Wat mij betreft is het avontuur nu al geslaagd: ik was bij de bloggers masterclass, bij Fashion Week, én sta op de site van Grazia! Maar als ik zou winnen zou dat zou natuurlijk al helemaal geweldig zijn!

Wil je op me stemmen, doe dat dan hier! Het is niet veel werk, je hoeft alleen een e-mailadres in te vullen. Ik zou het enorm waarderen!

Volg je me al op Facebook?

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s