Fashion & zo

Visual diary afgelopen week

Het grootste deel van de afgelopen week was ik ziek, en ik voel me nog steeds niet veel beter. Ik make-uploos met ontploft haar en een dikke rode neus op de bank of in bed op de foto is natuurlijk voor niemand leuk. Omdat Fashion Week ook nog vorig weekend was en daarmee deel van afgelopen week heb ik de leukste foto’s die ik nam in de lounge en bar area nog even gebundeld. Als je de foto’s ziet snap je misschien waarom ik schreef alleen daar al een dag te kunnen doorbrengen!

Heb je al op me gestemd als Fashion Blogger 2013 voor Grazia? Ik zou je stem enorm waarderen! Stemmen kan HIER!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s