Fashion & zo

Bye bye, Queen B

Bea

Toen afgelopen week het nieuws kwam dat Beatrix een persconforentie zou gaan geven, en ook meteen bekend werd wat er waarschijnlijk gezegd zou gaan worden, deed het me niet zo veel. Ik ben geen enorme fan van het koningshuis. Ik kijk zelfs nooit naar het koekhappen op Koninginnedag. Ik sta liever in de kroeg! Toen het eindelijk zo ver was en Beatrix haar zegje deed, moest ik een traantje wegpinken. Ik verbaasde mezelf hiermee. Maar aan de andere kant: ik ben gewoon een sucker voor traditie, en ik vind Beatrix een sympathieke en sterke vrouw. En: 30 april is Koninginnedag, zo is het gewoon! Bij mij in de familie is die dag nog iets specialer: mijn moeder, die toevallig ook Trix heet, is 30 april jarig! Ik vind het dus wel jammer dat we vanaf 2014 Koningsdag zullen moeten vieren, en al helemaal dat de eerste op een zondag valt… Maar dat zien we dan wel. Eerst genieten van de laatste Koninginnedag dit jaar!

Ik verheug me enorm op de merchandise; t-shirts, truien en tops met Bea’ s beeltenis. Niet alleen op 30 april te dragen maar door de huidige trend van tops met statement prints ook in het dagelijks leven prima te combineren met een stoere spijkerblouse of leren jasje.  Ik was op zoek op het internet naar de eerste items en zag vandaag al deze geweldige trui voorbijkomen van kunstenares Joan An Beaudoin, een echte musthave als je het mij vraagt. Ik wil deze trui heel graag hebben!

Heb je al op me gestemd voor Grazia Fashion Blogger 2013? Dat kan HIER! Ik waardeer het enorm 🙂

Truien

Foto: http://www.joananbeaudoin.com/

Volg me op Facebook

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s