Fashion & zo

Movie Monday – Mean Girls

“Boo! You whore!”

Vorige week Clueless, nu Mean Girls. Eigenlijk kan ik nu net zo goed stoppen want hiermee heb ik de twee beste films ooit al gecovered 😉 Tijdens mijn studententijd keek ik deze film bijna iedere maand wel een keer, en hij bleef altijd hilarisch. De film heeft ontelbare geweldige quotes die je eigenlijk altijd wel kunt gebruiken. I love it! Op werk bijvoorbeeld vliegen ‘You go Glen Coco’, ‘She doesn’t even go here!’ en ‘That is so fetch’ regelmatig de kamer rond.

Op Pinterest kwam ik onderstaande foto’s tegen. Er is dus een hele underground Mean Girls merchandise lijn waar ik niks van wist! Ik wil de Boo you whore- top en de On wednesdays we wear pink-trui! Veel dingen zijn met een beetje zoeken te koop op Etsy.com, dus sla je slag! Vind je het heel leuk en heb je geen zin om in Amerika dingen te bestellen: DIY! Koop een simpele top of sweater bij H&M of Zara en laat ‘m zelf bedrukken met je favoriete Mean Girls tekst.

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s