Fashion & zo

Musthave van de week

Happy Friday!

Afgelopen weekend was ik aan het shoppen met vriendinnetje Marlies toen ik bij Sacha een geweldige clutch tegenkwam, geïnspireerd op Alexander McQueens knuckleduster clutches. Ik was op slag fan! Toch kocht ik ‘m niet. Iets met een beetje weinig geld…

foto

Maandag waren Jan en ik een jaar samen, en kreeg ik deze clutch cadeau! Ik had wel verteld dat ik ‘m gezien had, maar totaal niet verwacht dat ik ‘m zou krijgen! Ik zat al op Marktplaats te zoeken voor tweedehands opties, maar dat is dus niet nodig 🙂 Ik ben helemaal fan van de clutch. Mooie bijkomstigheid: ik kan veilig over straat. Ik was niet blijer geweest met een echte McQueen, maar let’s face it, een paar duizend euro zal ik waarschijnlijk ook nooit aan zo’n soort tasje kunnen uitgeven. De foto heb ik trouwens gemaakt met Instacollage, een app voor Instagram… erg verslavend!

Wat vinden jullie van de clutch?

Volg me op Facebook en stem op me als Grazia Fashion Blogger 2013, het kan nog even!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s