Fashion & zo

Outfit: warm winter coat

Hier is ‘ie dan, mijn eerste outfitpost! Van het weekend ging ik met vriendlief de straat op en maakte hij deze foto’s. Ik voelde me wat self conscious maar ben erg tevreden met het resultaat. Ik heb mijn meest duurzame winteroutfit aan: mijn vintage geruite Dolce & Gabbana jas en Doc. Martens die ik al tien jaar heb.

Wat vind je van mijn outfit?

SheelaghMairi

SheelaghMairi

SheelaghMairi

SheelaghMairi

Volg me op Facebook voor meer looks! En heb je al op me gestemd als Fashion Blogger 2013 van Grazia? Dat kan nog tot de 14e!

9 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s