Other happy stuff

DIARY | Valentine’s Day

valentijnsdag_romantisch_gebaar_achtergrond

Happy Valentine! Ik zou het met alle drukte op werk, sociaal én creatief vlak bijna vergeten, maar het is vandaag Valentijnsdag…Ik vind het eigenlijk maar onzin, zoals de meeste Nederlanders volgens mij. Voor mij dus geen hartvormige heliumballonnen, reuzeboeketten of muzikale kaarten. Iedere dag is voor mij een beetje Valentijnsdag met het allerliefste vriendje dat er is!

Zoals ik vorige week schreef waren Jan en ik een jaar samen. Omdat hij ziek was kwam het geplande etentje om dit te vieren er maar niet van. Inmiddels is Jan gelukkig weer helemaal de oude en gaan we vanavond heerlijk dineren om ons jubileum te vieren, en vooruit, een beetje voor Valentijnsdag. Kan ik meteen mijn nieuwe clutch in gebruik nemen!

Volg me op Facebook!

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s