Other happy stuff

Inspiratie: kleur en gezelligheid

Toen ik je in mijn huis liet kijken zag je het al: ik hou van kleur en persoonlijke dingen in huis. Het mag er best uitzien alsof er geleefd wordt, en ik vind het ook leuk als mensen als ze om zich heen kijken en dingen zien die ze herkennen of gewoon leuk vinden. Op Pinterest kwam ik een aantal ideeën tegen die mij echt heel leuk lijken voor mij in huis.

Sinds we hier wonen hebben we al een pot schoolbordverf van de Gamma in de kast staan. Leek ons leuk voor het stuk muur tussen de keuken en de woonkamer. We hebben er nog niks mee gedaan, maar toen ik laatst een aantal leuke dingen op Pinterest zag die je er mee kunt doen kreeg ik meteen zin om weer aan de slag te gaan. Leuk hè? Misschien van de week toch maar eens de kwast er bij pakken!

schoolbord

Schoolbordverf2

Dit vond ik ook een erg leuk idee: bij een tweedehandswinkel koop je op het eerste gezicht nutteloze dingen (beeldjes,  vazen, oud plastic speelgoed) die er leuk uitzien, je maakt ze goed schoon en spuit ze in een leuk fel kleurtje. Leuk voor op de lege planken van je boekenkast! Leuk ook om te doen met oude spullen van jezelf die je nog niet weg wilt doen maar in de huidige kleuren gewoon niet leuk meer vindt zoals potten, kledinghangers, kandelaars, flessen of de beker die je ooit won met zwemmen of paardrijden. Makkelijk zelf te doen met een spuitbus verf van de HEMA of de Gamma.

Heb je trouwens al aan mijn BsaB interieurwinactie meegedaan? Kan tot en met maandag 18 februari!

verven

kledinghanger

trophies

Bron: Pinterest

Volg me ook op Facebook voor meer interieurtips!

Advertenties

6 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s