Fashion & zo

OUTFIT | Nike Air Max en Hollywood top

Marlies is één van mijn beste vriendinnen. Haar kledingstijl is divers, maar over het algemeen casual te noemen. We vinden veel dezelfde dingen leuk: op de middelbare school al hadden we vaak dezelfde truien en schoenen, en zelfs nu nog hebben we heel wat kledingstukken allebei in onze kast hangen. Ze draagt nooit hoge hakken, maar ook zelden gympen. Toch zijn deze Nike Air Max haar nieuwe favoriete eyecatcher, en terecht! Ik voorspel dat ze deze lente en zomer net zo populair worden als 15 jaar geleden!

Zoals ze ze hier draagt met een donkere panty, simpel rokje en een truitje met opvallende print: love this look! Van de zomer kan ze ze leuk combineren met een jurkje of short. De jas is van America Today, het rokje van de Bijenkorf, en het shirt van Mango. De sjaal is van New Yorker, waar we af en toe ‘stiekem’ samen heen gaan en altijd wel slagen voor een leuke top of accessoire. Wat vind jij van de look van Marlies?

Toevallig zie ik vandaag op tessted.com, de blog van modejournalist Tess van Daelen dat deze look in LA ook helemaal hip is. Minus de panty dan, want het is daar natuurlijk het hele jaar zomer. Ook Tess voorspelt een comeback van de Nike Air Max!

DSC_0229

DSC_0217

DSC_0204

Volg me op Facebook en check mijn vorige outfitposts!

13 antwoorden »

 1. Leuk!!! En ik admire je lef om op internet te vermelden dat je bij de New Yorker shopt! Iedereen doet ‘t, maar niemand durft t hardop uit te spreken;)

  • Thanks Manou, ook namens Marlies 🙂 We gaan 1 of 2 keer per jaar samen naar New Yorker en slagen eigenlijk altijd wel 🙂 Stom (of juist leuk) genoeg zijn dat altijd de items waar ik de meeste complimenten over krijg, terwijl ze het allerbilligst zijn…

   • Ja precies, heb sinds ik die sjaal hebt al echt superveel complimenten gekregen! Blog is leuk geworden Sheel!

 2. Gaaf! Nu is het precies de Marlies die ik me herinner van de basisschool ;-). @Sheel, kunnen de mannen ook weer aan de Nike air max of is dit nog steeds not done? En what’s next?! Zie ik volgende week Marlies weer terug in een Australian trainingsjasje (Aussie) :-)? Succes met je Blog!

  • Haha, Hugo! Volgende week is Cyn aan de beurt, dus ik zou zeggen: kijken om te zien of ze in Aussie is 🙂 Ik vind dat mannen ook aan de Nike Air Max kunnen hoor, maar ligt er wel aan hoe ’t gecombineerd wordt. Misschien moeten we ook de mening van Ricky vragen, die droeg ze altijd graag toch?

   • Haha Hugo, cyn is komende week sowieso in aussie te bewonderen en de week daarna sheel weer in spijker-tuinbroek!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s