Other happy stuff

Beautyboodschappen

lippenbalsemGisteren ging ik even naar de HEMA en Kruidvat voor wat beautyboodschappen. Eerst stopte ik bij de HEMA voor nagellakremover, watjes en een lippenbalsem. Op mijn favoriete beautyblog MissLipgloss.nl las ik laatst over de lip rescue balsem voor droge en beschadigde lippen, en die kan ik wel gebruiken met dit gure weer! Ik blijf maar smeren met Blistex en mijn favoriete Rituals lippenbalsem, maar niks werkt echt. Inmiddels heb ik de lippenbalsem geprobeerd, en ik ben erg tevreden. Aanrader dus! On my way to de kassa zag ik ook nog deze nagellak staan, knalroze met een parelmoer tintje. Die kon ik niet laten liggen… De nagellak van de HEMA is echt favoriet bij me. Mooie kleuren, makkelijk op te brengen en het blijft lang mooi! Voor € 2,50 per stuk laat je een nieuw kleurtje ook niet liggen natuurlijk.

HEMA nagellak

Toen op naar de Kruidvat… het schijnt dat je vanaf je 25e antirimpelcrème moet gebruiken. Dat doe ik dus trouw. Ik gebruik deze van Diadermine nu sinds twee jaar op aanraden van vriendinnetje Marlies en vind ‘m erg fijn. Hij was al een week op, dus mijn gezicht kon wel weer crème gebruiken… Deze week toevallig ook nog in de aanbieding voor € 5 (normaal het dubbele)! Meteen dus ook maar de nachtvariant meegenomen, ik kan weer lekker smeren. Zoek je nog een nieuwe dagcrème of wil je voor het eerst een antirimpelcrème proberen, sla dan nu je slag.

cremeIk zocht ook nog een goede nude nagellak, en laten nou net alle lakjes van Catrice 50% afgeprijsd zijn in verband met de nieuwe collectie die op komst is. Same Seine but Different is vanwege de briljante naam én de coole kleur nu al één van mijn nieuwe lievelingslakjes (ik heb ‘m op op de foto’s). Blij met mijn nieuwe aankopen!

Volg me op Facebook en Pinterest

 

 

 

Advertenties

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s