Fashion & zo

Outfit: baggy leather pants & metallic clutch

Ik zie het de laatste tijd op lookbook en streetstyleblogs steeds vaker voorbijkomen: de baggy leather pants. Ik ben fan, want je kunt er echt eindeloos mee combineren: met pumps, een gave clutch en een opvallend shirt voor ’s avonds, en met loafers en een blazer voor overdag. Of met gympen (Nike Air Max?), een stoere pet en een hemdje voor een festival…

Een kijkje in de kast van mijn moeder leverde me deze baggy leather pants op. Hij stond haar vast geweldig in de 80’s!  Verder heb ik een shirt van H&M aan, de zilveren metallic clutch is van Primark, het jasje van Zara en de blauwe metallic pumps van Parentesi.

Wat vind je van deze look?

I’ve seen them a lot lately. On lookbook, in magazines and on street style blogs: baggy leather pants. I like them because you can combine them with everything: with heels, a clutch and a glitter t-shirt for drinks, with loafers and a blazer for during the day. Or with sneakers (Nike Air Max?), a cap and a funky top for a festival …

Browsing through my mothers closet resulted in finding this pair of baggy leather pants. Im sure it looked great on her in the 80’s! I’m wearing them with a shirt by H&M, a silver metallic clutch from Primark, Zara jacket and blue metallic heels by Parentesi.

What do you think of this look?

SheelaghMairi

SheelaghMairi

SheelaghMairi

SheelaghMairi

Volg me op Facebook!

4 antwoorden »

  1. Ziet er goed uit, bring back the 80’s zou ik zo zeggen. Ben benieuwd of ipv van de T misschien een overhemd of zelfs een turtle mooi zou staan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s