Fashion & zo

FASHION | Stylecrush – Cara Delevingne

Ik ben fan van het 20-jarige Britse model Cara Delevingne! Ze heeft een gekke en edgy uitstraling, is veelzijdig, en kan alles hebben. Chanel en Louis Vuitton staan haar net zo goed als een leren jack of sweater. Soms heeft ze een look die me aan sixties stijliconen Edie Sedgwick en Twiggy doen denken. Een goede inspiratiebron!

Ze doet me wensen dat ik weer 20 was! En dat ik dan topmodel was. Maar goed… Gisteren las ik dat ze haar naam heeft laten registreren als merknaam, en ze heeft al aangekondigd zelf een lijn t-shirts te willen ontwerpen. Ik ben benieuwd!

Volg me op Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s