Other happy stuff

Interieurwinactie: BsaB Lemongrass Diffuser

De vorige keer lazen jullie wat ik van de Bone China Candle met vijgengeur vond… heerlijk! De gelukkige winnares van de winactie was het Zusje van Willem. Ik vond dat zij het het meest verdiende om de kaars te winnen. Bedankt nog allemaal voor het meedoen, leuk om jullie reacties te lezen! Doe vooral deze keer weer mee…

De laatste weken probeerde ik een ander product van het duurzame BsaB: de Essential Oil Diffuser met Lemongrass. Ik had de kleinste versie van 15ml ter waarde van € 9,90. Volgens BsaB ideaal voor het toilet, een kleine badkamer of om een nieuwe geur uit te proberen. De gemiddelde gebruiksduur zou tussen de drie en vier weken zijn bij normaal gebruik, met twee of drie stokjes. Inmiddels geniet ik al bijna vier weken van de diffuser en hij is nog lang niet op. De olie verdampt dus niet, omdat er geen alcohol in zit, maar 100 % essentiële olie. De geur van citroengras is heerlijk fris en zeer herkenbaar als je ooit in Thailand bent geweest… Ik kreeg er heimwee van!

Hoe sterk de geur is ligt eigenlijk aan wat je zelf wilt: als je de stokjes af en toe vervangt (er zitten er heel wat in de verpakking) wordt de geur weer sterker. Voor in de wc is de geur wat aan de sterke kant als de stokjes net vervangen zijn. Ik vind de diffuser ook prima geschikt voor de woonkamer! Je hele huis ruikt er niet meteen naar, maar de ruimte in de nabijheid van de diffuser ruikt heerlijk.

Je kunt deze ook winnen! Geef in de reacties aan waarom je de Essential Oil Lemongrass Diffuser wilt winnen en maak kans. Je kunt meedoen tot en met maandag 4 maart! De winnaar maak ik die dag bekend via een persoonlijk e-mail en zal ik noemen in mijn volgende blog.

Neem ook een kijkje op de website van BsaB of op hun Facebookpagina, en volg mij op Facebook!

– advertorial

7 antwoorden »

  1. Ik ben dol op lemon. ik wil ze dolgraag uitproberen. Vroeger kreeg mijn echtgenoot altijd partjes citroen te eten en ondanks dat is citroen onze lievelingsgeur! Het is nog steeds een geintje om partjes citroen te eten zonder zuur te kijken! Ha ha!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s