Fashion & zo

FASHION | pencil skirt & tijgerprintpumps

Cynthia is one of my best friends. We’ve literally known each other our whole lives. We were neighbours since birth and we were always in school together. From brightly colored t-shirts in our childhood to Nike Air Max and tracksuits to the student look… We’ve been there! Cyns style is chic and trendy nowadays. She likes wearing high heels and jackets and always looks great! The festival season is coming up, and then she dresses more casual in shorts, colored sneakers and sunglasses. She got the white leather jacket in Hong Kong years ago, and it’s still a favourite. The pencil skirt is by Zara and leopard print pumps from Manfield. The clutch she got at Primark. What do you think of her look?

Cynthia is één van mijn beste vriendinnetjes. We kennen elkaar letterlijk al ons hele leven, we waren buurmeisjes sinds onze geboorte en hebben altijd bij elkaar in de klasgezeten. Van felgekleurde t-shirts in onze kindertijd tot Nike Air Max en Australian op de middelbare school tot de studentenlook… We hebben het allemaal gehad! Cyns stijl is tegenwoordig chic en hip. Ze draagt graag hoge hakken en jasjes en ziet er gewoon altijd netjes uit! Het festivalseizoen komt er weer aan, en dan is ze wat meer casual. Shorts, gekleurde gympen en zonnebrillen zijn dan haar outfit.

Dit witleren jasje kocht ze jaren geleden in Hongkong en is nog steeds favoriet. De kokerrok is van Zara en de haren tijgerprintpumps zijn van Manfield. De clutch is van Primark. Wat vind jij van Cyns look?

DSC_0173

DSC_0376

DSC_0167

Heb je mijn andere posts met outfits al gezien? Volg me op Facebook voor meer looks.

Advertenties

4 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s