Fashion & zo

Vintage shopping heaven: een bezoekje aan de IJhallen

“I’m gonna pop some tags, only got twenty dollars in my pocket. I’m, I’m, I’m hunting, looking for a come up, this is fucking awesome!”

Ik hou van vintage shoppen, maar helaas zijn de mogelijkheden in Utrecht nogal beperkt als je het mij vraagt. Aanbod genoeg, dat is het niet. Ik kom bijvoorbeeld graag bij Episode op de Oudegracht. Ik vind alleen dat je nog best heel veel betaalt voor de meeste kledingstukken…

Tijd om uit te wijken naar Amsterdam dus, waar eens in de maand in de IJhallen een enorme vlooienmarkt is. Vroeg op, met de pont naar de NDSM werf, en € 4,50 entree later stonden mijn lieve collega’s Jorinde en Petra, vriendinnetje Friederike en ik in vintage heaven! De rugzakken en leeg tassen die we hadden meegenomen kwamen goed van pas.  Zelf kocht ik twee paar laarzen, pumps, een leren tas, een jas, een jurk, een sjaal, twee vesten en een trui voor nog geen € 70.  Iedereen is goed geslaagd… Ik kom zeker terug! Maar dan met de auto, van het vintage meubilair werd ik namelijk ook nogal hebberig.

Volg me op Facebook

7 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s