Other happy stuff

Outfit: black dress

I like wearing black because I think it makes me look good and slim, and I can combine it with almost every other color. I always have a nice black dress ready for a party or a dinner. This is my latest addition to my closet by one of my favourite designers, Claes Iversen, for WE. The drapery on the shoulder and the leather details give the dress a little extra that your average black dress doesn’t have. I absolutely love this dress! The pumps and spider tights I got at Primark.

Ik draag graag zwart omdat het afkleedt, mooi staat, en je er alle andere kleuren mee kan combineren. Ik heb altijd wel een paar mooie zwarte jurkjes in de kast voor een feestje of een etentje. Dit is mijn laatste aanwinst van Claes Iversen voor de WE. De draperie op de schouder en de leren details geven ‘m net dat beetje extra pit. Ik vind ‘m geweldig. De pumps en de spiderpanty zijn van Primark.

DSC_0134

DSC_0090

DSC_0128

DSC_0109 2

Volg me op Facebook

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s