Other happy stuff

Do the power pose

Ken je TED? Vast wel, maar voor degenen die er nog niet mee bekend zijn: TED staat origineel voor Technology, Entertainment, Design. ‘Ideas worth spreading’ staat centraal. Dit kan op alle gebieden… Erg leuk zijn de TED Talks: deze ‘colleges’ hebben gemeen dat ze allemaal bedoeld zijn om kennis te delen en om te inspireren. Ook zijn ze allemaal op YouTube te zien.

Tijdens een beetje surfen op zondagmiddag kwam ik dit inspirerende filmpje tegen van Amy Cuddy. Ze laat zien wat voor invloed body language heeft op eigenlijk alles. De manier waarop anderen je zien en hoe je jezelf ziet. Ze legt uit hoe je je eigen body language en dus je hele uitstraling kunt veranderen door middel van power posing.

Dus komt er een salarisonderhandeling aan op je werk, heb je een sollicitatiegesprek of wil je gewoon wat krachtiger overkomen? Kijk dan zeker dit filmpje voor tips! Ik ga ze zeker toepassen.

Volg me op Facebook.

Advertenties

3 antwoorden »

  1. TED talks zijn zo inspirerend! Een tijdje lang had ik voor mezelf de ‘regel’ om elke ochtend voor ik ergens aan begon 1 TED talk te kijken. Het schijnt ook super tof te zijn om een echt TEDx event bij te wonen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s