Other happy stuff

Oh My Disney!

OMD

Als je me volgt op Twitter of mijn blog vaker leest weet je al dat ik fan ben van Disney. De avonturen van Simba, Aladdin, Ariël, Belle, de vos Robin Hood en Aurora vind ik stiekem nu nog net zo leuk als vroeger. Imagine my joy toen ik de te gekke blog Oh My Disney ontdekte. Geen tumblr of blog van een Disneyfan, maar een blog van Disney zelf met geinige artikelen. Een soort online magazine.

anti-couplesDe artikelen zijn divers (al gaan ze uiteraard allemaal over Disney): Disney Menswear bijvoorbeeld, waarin de looks van o.a Jack Sparrow, Prins Erik, Mickey Mouse en Bert uit Mary Poppins aan bod komen. Liefdeslessen van de schattige robot Wall-E… Disney dubbelgangers: Ursula de zeeheks lijkt verdacht veel op Pirates of the Caribbean-boef Davy Jones! Ook leuk: Disney Couples that would never work… Lees waarom Dory uit Finding Nemo en Botje uit De kleine Zeemeermin een slecht stel zouden zijn, en waarom het nooit zou werken tussen de evil stiefmoeder van Sneeuwwitje en Gaston uit Belle en het Beest.anti-couples Of lees meer over wat de prachtige Disneyprinsessen aan zouden doen naar de Oscars en waarom hun looks nooit out of style zijn.

Slim van Disney om op zo’n ludieke en speelse manier te participeren in social media… Ik ben benieuwd wat er nog aankomt en blijf de blog zeker volgen!

Images: Disney

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s