Utrecht

I heart Utrecht

Ik woon nu zo’n tien jaar in Utrecht en zou nergens anders willen wonen. Ik kan alles wat ik nodig heb in mijn stadsie vinden: fijne winkels, leuke feestjes, goede restaurants, leuke kroegen, culturele activiteiten.

Komende week ga ik bijvoorbeeld naar een leuk feestje: het Nachtspoor. Vrijdag 15 maart van 17.00 tot 24.00 zal het Spoorweguseum gevuld zijn met creativiteit & gezelligheid met DJ’s, muzikanten en kunstenaars. Dat alles onder het genot van een hapje en drankje… Klinkt goed toch? Zo zie je maar dat je voor leuke feestjes niet persé naar Amsterdam moet. Interesse? Er zijn nog kaarten geloof ik.

Afgelopen week ontdekte ik met Jan een geweldig restaurant dat er stiekem al weer een hele tijd zit: Podium op de Lange Nieuwstraat. Het heerlijke eten, de geweldige wijnen en de topservice maakten dit restaurant tot een absolute aanrader. Vooral de ravioli met ossenstaart in een saus van mascarpone met truffel, nomnomnom.

Ik vind het fijn dat Utrecht klein genoeg is om je thuis te voelen, en groot genoeg om dit soort leuke nieuwe dingen te blijven ontdekken. Bijna al mijn vrienden wonen er, dus dat is ook mooi meegenomen. Iets dat bijna niet meer opvalt omdat ik er zo aan gewend ben is de Utrechtse street art. Ik maakte laatste een wandeling door de stad en kwam deze kunstwerken tegen. Ik word er iedere keer weer blij van! Ik ben voorlopig niet weg te slaan uit m’n stadsie, dat is een ding dat zeker is!

Volg me op Facebook voor meer leuks in Utrecht!

Advertenties

5 antwoorden »

  1. Ik vind Utrecht ook een leuke stad! Al ben ik wel echt verliefd op Amsterdam. Leuke street art trouwens op de foto’s! Ik heb je overigens genomineerd voor een liebster award op mijn blog 🙂

  2. Om eerlijk te zijn ben ik er nog nooit geweest maar ik ben het nog zeker eens van plan! Wat heb jij een leuke blog, ik ben je meteen gaan volgen met bloglovin. Hopelijk neem je ook eens een kijkje op mijn blog!
    Liefs

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s