Other happy stuff

Outfit: pretty in pink

You’ve already seen Marlies in her casual weekend outfit, but she loves dresses as well. Here she’s wearing a pink dress by Mango and boots from Sacha. Unfortunately the cold is back after a bit of nice weather, so she’s wearing leggings with the dress.

I think this outfit could be worn  to work, combined with a jacket  (she is a manager in the healtcare sector) but also to a party. It will also look nice with patterned tights and ballerina flats. Or high heels of course. What do you think of her outfit?

De vorige keer zag je Marlies in haar casual weekendoutfit. Deze keer draagt ze een roze jurkje van Mango en boots van Sacha. De kou is na een korte lente-opleving weer terug, dus draagt ze er een zwarte legging onder.

Ik vind deze outfit prima kunnen voor naar haar werk (ze is manager in de zorg) maar ook voor naar een feestje. Ik denk dat het ook erg leuk zal staan met een panty met een motiefje en ballerina’s. Of hoge hakken, maar die draagt ze eigenlijk bijna nooit. Wat vind jij van haar outfit?

DSC_0049

DSC_0064

DSC_0082

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s