Fashion & zo

FASHION | Labels I love: United Nude

Wat krijg je als je de vernieuwende Nederlandse architect Rem D. Koolhaas koppelt aan de uit een lang geslacht van schoenenontwerpers afkomstige Britse Galahad Clark (van Clarks)? Je raadt het misschien al: schoenen met architectonische designs die blijven vernieuwen. Ik ben een ontzettende fan van United Nude, en stiekem erg trots dat dit merk met Nederlandse roots de hele wereld verovert!

Simpelweg geweldig vind ik een schoen uit hun collectie voor spring/summer van dit jaar: de Rockefeller Peeptoe Bootie. Ik zag ze (althans, een versie ervan) voor het eerst op Amsterdam Fashion Week bij de show van Marga Weimans en kan ze maar niet uit mijn hoofd krijgen. Ik heb er zelfs al over gedroomd… Meestal houd ik dat aan als criterium om iets toch maar aan te schaffen: als ik er over droom is het meant to be en moet ik ze kopen. Helaas zijn deze schoenen een heel stuk boven mijn budget op het moment dus zal het voorlopig bij dromen blijven…rockefeller-peeptoe-bootie-black-nappa-0001-7bf0

rockefeller-peeptoe-bootie-black-nappa-0005-7bf0

rockefeller-peeptoe-bootie-black-nappa-0000-7bf0

Volg me op Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s