Fashion & zo

Outfit: vintage

Een paar weken geleden ging ik thriftshoppen in de IJhallen, zoals je misschien wel gelezen hebt. Ik heb erna een uitgebreid fotoreport online gezet, maar daar waren niet de kledingstukken die ik zelf kocht op te zien. Dat vond ik toch ook wel leuk om te laten zien, dus bij dezen! Deze heerlijk warme en kleurrijke trui kocht ik voor vier euro. Ik heb ‘m al meerdere keren gedragen en ben er erg blij mee. De leren handtas was € 15. Niet helemaal voor niks, maar ik vind ‘m prachtig en nieuw betaal je er veel meer voor! De skinny en blauw suede laarzen had ik al langer. Wat vind je van mijn outfit? Klik hier voor meer outfits.


DSC_0015

DSC_0023

DSC_0010

Volg me op Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s