Other happy stuff

The Killers

The Killers

Het is inmiddels al weer bijna een week geleden, maar ik wil het toch nog even delen. Maandag ging ik naar het concert van the Killers. Ik keek er al jaren naar uit ze live te zien en nu gebeurde het dan eindelijk! Het was nog even spannend of het wel door zou gaan, Brandon Flowers was namelijk ziek bij concerten vorige week in België en Luxemburg. Maar het ging dus door! Ik was echt super excited, want the Killers zijn mijn favoriete band, en Brandon Flowers is als je het mij vraagt de aantrekkelijkste man van de wereld. Op Jan na dan 😉 Het klinkt misschien triest, maar eigenlijk luister ik naar weinig andere dingen dan the Killers, behalve dan het solo-album van Brandon. Een paar van mijn beste vriendinnetjes en Jan zijn gelukkig ook fan dus we gingen er met een hele posse naartoe.

Het was mijn lievelingsconcert tot nu toe! Ik ga niet ‘beste concert’ zeggen want dat weet ik eigenlijk niet, ik heb er in ieder geval het meest van genoten van alle concerten waar ik ooit geweest ben. Alle hitjes kwamen voorbij, afgewisseld met iets onbekendere nummers en nummers van de nieuwe cd. Hoogtepunten o.a. Mr Brightside, When you were young, Battleborn, Runaways, en een cover van Alphaville’s Forever Young. Een avond om nooit te vergeten!

Killers

Flesh & Bone

Killers2

De foto’s zijn gemaakt door Jan!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s