Utrecht

Party report: Nachtspoor

Het was een mooi feestje afgelopen vrijdag in het Spoorwegmuseum in good old Utrecht. Leuke arty hoekjes, een marktje met leuke spullen, theater, en muziek met voor ieder wat wils. Van techno tot een bandje die happy hardcore speelde tot dubstep. Ohja, en bier. Heel veel bier. Ook leuk: veel bekenden, en een heel ander publiek dan ik in Utrecht gewend ben! Half werkende mensen tussen de 25 en 35, en de andere helft vage leuke arty hippe mensen die ik normaal in 030 niet vaak zie. Dat het feestje van 5 tot 12 duurde is wat mij betreft ook een pluspunt: zo kun je als je wilt om half 1 in je bed liggen zodat je de volgende dag ook nog wat waard bent!

Minpuntjes: het theaterding waar we heen gingen was slaapverwekkend saai, en toen we eindelijk wilden gaan eten was bijna al het eten op. Leerpuntje voor de organisatie voor de volgende keer, want ik ben er zeker weer bij!

Advertenties

Categorieën:Utrecht

Getagd als:, ,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s