Fashion & zo

Shop my closet

Ik ben mijn kast aan het opruimen, en naast een paar vuilniszakken kleding die ik ga verkopen op de vlooienmarkt op 5 mei met mijn collega Laurien had ik ook nog wat mooie spullen die ik niet draag, maar die ook zonde zijn om zomaar weg te doen. Gelukkig is daar Marktplaats! Dus zoek je bijvoorbeeld nog een leuke riem van La Palmerie, een suede tasje met franje, een zebraprint maxidress, een blouse van Ted Baker of Aaiko… kijk dan eens hier op mijn Markplaats!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s